Juodgrūdžių sėklų aliejus Eko 100ml

7,98 

Sėjamoji juodgrūdė (Nigella sativa) arba juodasis indiškas kmynas turi specifinį karčiai aštroką, į kmynų panašų skonį. Šis aliejus naudojamas mitybai praturtinti. Galima dėti į salotas ar mišraines, galima gerti po arbatinį šaukštelį 1 – 2 kartus per dieną. Juodgrūdžių sėklų aliejus plačiai naudojamas liaudies medicinoje ir kaip kosmetinė priemonė sausos, sudirgusios odos priežiūrai.

Liko tik 2

Produkto kodas: 5902581616012 Kategorija:

Aprašymas

Grynasis kiekis: 100 ml.
Sudedamosios dalys: juodgrūdžių sėklų aliejus* 100%.
*ekologinio ūkininkavimo produktas.
Maistinė vertė (100 ml) – 3367 kJ/819 kcal: riebalų 91 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 11 g, mononesočiųjų 2 riebalų rūgščių 0 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 33,3 g), angliavandenių 0 g, maistinių skaidulų 0 g, baltymų 0 g, druskos 0 g
Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje, o po atidarymo – šaldytuve.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Juodgrūdžių sėklų aliejus Eko 100ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *