Čaga – juodasis beržo grybas 50g

3,19 

Čaga – juodasis beržo grybas, daugiametis parazitinis grybas, augantis ant beržų kamienų, jau nuo seno naudojamas kaip žaliava arbatai ir kavai paruošti, liaudies medicinoje.

Neturime

Produkto kodas: 5903246869873 Kategorija:

Grynasis kiekis: 50 g.
Sudedamosios dalys: įžulnusis skylenis (Inonotus obliquus) –  juodasis beržo grybas – 100%.
Naudojimo būdas: vieną arbatinį šaukštelį žaliavos užpilti stikline verdančio vandens, uždengti ir palikti 10-15 min. Gerti 1-2 kartus per dieną.
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija.

Juodasis beržo grybas (čaga) taip buvo pavadintas todėl, kad jis auga ant beržų, yra kietas ir juodas. Istorinės čagos naudojimo šaknys driekiasi į XVI a. Rusiją ir Sibirą, šis grybas jau tūkstančius metų yra Azijos liaudies medicinos dalis. Jį savo ritualuose naudoja šamanai, taikos pypkes su čaga rūkė indėnai. Nepaprastai turtingą įvairiais elementais čagos sudėtį tebetyrinėja mokslininkai. Beržynuose ant medžių kamienų čagos grybieną įterpti ir taip beržo grybo „užsiauginti“ išmoko estai r suomiai. Šaltuoju metų laiku skaniausia „čagą“ gerti šiltą, o vasarą galima gerti šaltą, su ledukais. Gerti galima keletą kartų per dieną (geriausiai – pusvalandį prieš valgį), taip pat ir prieš miegą. Šį gėrimą galima gerti tiek vieną, tiek pagardinus augaliniu pienu ar medumi. Naudojami  ir juodojo beržo grybo mišiniai su įvairiomis vaistažolėmis, pavyzdžiui, kraujažolėmis, čiobreliais, erškėtuogėmis, taip pat naudojamos alkoholinės čagos ištraukos. Čaga galima praturtinti savo maistą (košę, jogurtą ar glotnutį).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Čaga – juodasis beržo grybas 50g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis