Prieskoniai karštam vynui 20g

2,19 

Šis mišinys vynui suteikia malonų skonį ir aromatą, turi šildantį, nuotaiką gerinantį poveikį.

Neturime

Produkto kodas: 5902741000866 Kategorija:

Grynasis kiekis: 20 g.
Sudedamosios dalys: citrinos žievelė, apelsino žievelė, cinamono lazdelės, gvazdikėliai, kardamonas (įvairiais kiekiais).
Naudojimo būdas: pakuotės turinį suberkite į maždaug 2 litrus vyno ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Po to perkoškite ir išpilstykite.
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija
Kontaktai: www.gamtosdovanos.lt

Galima karštą vyną pasigaminti ir pagal šiuos receptus:
1. Receptas
Reikės:
1 pakelio prieskonių karštam vynui,
3/4 stiklinės vandens,
3/4 stiklinės cukraus,
1 apelsino,
2 butelių sauso raudono vyno (750 ml).

Į puodą supilkite vandenį ir cukrų. Į kaitinamą puodą suberkite prieskonius ir įdėkite supjaustytus apelsinų gabaliukus. Kartais pamaišydami, kaitinkite puodo turinį apie 15 min. kol skystis taps klampesniu. Supilkite vyną ir, uždengę puodo dangtį, pakaitinkite jį, bet neužvirkite. Įkaitus vynui, nukelkite nuo ugnies, perkoškite ir išpilstykite.

2. Receptas
Reikės:
1 pakelio prieskonių karštam vynui,
2 apelsinų,
1 nedidelės citrinos,
2 valgomųjų šaukštų cukraus (arba medaus),
2 butelių sauso raudono vyno (750 ml).

Į puodą supilkite vyną, suberkite prieskonius, išspauskite iš citrinos sultis, įdėkite supjaustytus apelsinų gabaliukus bei cukrų. Vyną kaitinkite ant ugnies, nepamiršdami kartas nuo karto pamaišyti, kol nedings balta puta, kuri atsiranda nuo prieskonių. Vėliau nukelkite nuo ugnies ir palaikykite apie 15-20 minučių po dangčiu, perkoškite ir išpilstykite.

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Prieskoniai karštam vynui 20g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis