Aprašymas
Grynasis kiekis: 500 g.
Sudedamosios dalys: skrudintos ir maltos gilės* 100%.
* ekologinio ūkininkavimo produktas.
Maistinė vertė (100 g) – 1335 kJ/322 kcal. Pagrindinių maistinių medžiagų sudėtis: natrio 17 mg/kg, kalio 4500 mg/kg, fosforo 730 mg/kg, kalcio 740 mg/kg, magnio 340 mg/kg, skaidulinių medžiagų 16,8 g / 100 g, baltymų 4,1 g /100 g, riebiųjų rūgščių 5,1 g / 100 g, mineralinių druskų 1,2 g / 100 g, angliavandenių 72,8 g /100 g.
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija.
Naudojimas:
Gilių miltai gali būti naudojami visur, kur naudojami javų miltai, maišant juos tokiu santykiu: 2/3 javų miltų ir 1/3 gilių miltų. Taip paruoštą tešlą reiktų palaikyti apie 1 val. Išdrįskite gilių miltus dėti kepdami duoną, bandeles, sausainius, blynus, gamindami makaronus, omletus. Kepant bulvinius blynus, reikėtų imti 2/3 bulvių ir 1/3 gilių miltų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.