Gilių miltai Eko 500g

3,00 

Gilių miltai lietuvių virtuvėje žinomi nuo seno, tik dėl didžiulio maisto pasirinkimo nepelnytai primiršti. Šiuolaikiniai tyrimai patvirtina labai aukštą šios žaliavos maistinę vertę ir sveikatai palankią sudėtį. Svarbiausių žmogui mineralų, tokių kaip kalis, kalcis ir magnis gilių miltuose yra žymiai daugiau negu javų miltuose. Juose taip pat yra naudingų virškinamajam traktui skaidulų, B grupės vitaminų ir daugiau kaip 5% nesočiųjų riebiųjų rūgščių. Be glitimo.

Neturime

Produkto kodas: 5902768527087 Kategorija: Žyma:

Aprašymas

Grynasis kiekis: 500 g.
Sudedamosios dalys: skrudintos ir maltos gilės* 100%.
* ekologinio ūkininkavimo produktas.
Maistinė vertė (100 g) – 1335 kJ/322 kcal. Pagrindinių maistinių medžiagų sudėtis: natrio 17 mg/kg, kalio 4500 mg/kg, fosforo 730 mg/kg, kalcio 740 mg/kg, magnio 340 mg/kg, skaidulinių medžiagų 16,8 g / 100 g, baltymų 4,1 g /100 g, riebiųjų rūgščių 5,1 g / 100 g, mineralinių druskų 1,2 g / 100 g, angliavandenių 72,8 g /100 g.
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija.

Naudojimas:
Gilių miltai gali būti naudojami visur, kur naudojami javų miltai, maišant juos tokiu santykiu: 2/3 javų miltų ir 1/3 gilių miltų. Taip paruoštą tešlą reiktų palaikyti apie 1 val. Išdrįskite gilių miltus dėti kepdami duoną, bandeles, sausainius, blynus, gamindami makaronus, omletus. Kepant bulvinius blynus, reikėtų imti 2/3 bulvių ir 1/3 gilių miltų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Gilių miltai Eko 500g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.