Agar-Agaras – augalinė želatina Eko 20g

2,98 

Agar-agaras – augalinės kilmės stingdiklis, išgaunamas iš jūros dumblių, puikus gyvulinės kilmės želatinos pakaitalas.

Prieinamumas: Turime

Produkto kodas: 5902741006639 Kategorija:

Grynasis kiekis: 20 g.
Sudedamosios dalys: agaro ekstraktas iš jūros dumblių* 100%.
* ekologinio ūkininkavimo produktas.
Naudojimo būdas: išmaišyti 5 g (1 arbatinį šaukštelį) agar-agaro su 0,5 l šalto skysčio, maišant užvirinti ant mažos ugnies, pavirti 1-2 min., atvėsinti. Stingsta ir kambario temperatūroje. Jei nenorite užvirinti sulčių, su kuriomis maišysite agar-agarą, ištirpinkite jį, pavirindami nedideliame kiekyje vandens, o tą tirpalą sumaišykite su sultimis.
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Mirosław Angielczyk Dary Natury, adresas: Koryciny 73, 17-315 Grodziskas, Lenkija
Kilmės šalis: Ispanija.

Rytų šalyse agaras naudojamas jau nuo XVII amžiaus. Šiais laikais plačiai taikomas namų virtuvėse ir maisto pramonėje. Produktas turi keletą svarbių privalumų: sustingdo stipriau negu želatina, patiekalai su agaru išlaiko formą net karštą vasaros dieną, sudėtyje turi apie 80% skaidulinių medžiagų, kurios žarnyne veikia kaip prebiotikai, neturi jokio skonio, kvapo, nekeičia su juo ruošiamo patiekalo spalvos. Agar- agaras naudojamas ruošiant želę ar tortus, vaisinius įdarus, tirštinant sultis ar ledus bei kremus, marmeladus, zefyrus, guminukus. Patariama iš pradžių agaro miltelius įmaišyti į nedidelį kiekį šalto skysčio. Kai užverda tirštinamas produktas, supilkite agaro ir skysčio mišinį ir gerai išmaišykite. Masė šaukšte pradeda stingti labai greitai. Jeigu masė atrodo per skysta, pakaitinkite, kol ji vėl suskystės, ir pridėkite papildomą kiekį užvirto su vandeniu agaro. Vėl pamažu užvirkite, nuolat maišydami, ir leiskite visiškai atvėsti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Agar-Agaras – augalinė želatina Eko 20g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis